Comanda acum (L-V: 09:00-18:00): 0724 582 769 | 021 425 86 87 - sau - Comanda acum online

Despre Roboflex Pentru protectia coloanei, a articulatiilor si reducerea disconfortului!

Despre RoboFlex™

 • Eficienta bazata pe IBUcell™- formula protejata unica, pe baza de acizi alfa si izo-alfa, vitaminele B6, D, C si polizaharide din Aloe vera.
 • Ajuta in 60-120 de minute.
 • IBUcell™ are un continut garantat de minimum 30% acizi alfa si izo-alfa, cu o actiune naturala prompta testata stiintific.1-12
 • Contine ingrediente din surse naturale sub forma de extracte standardizate, care furnizeaza o doza echilibrata pentru un efect dorit.
 • Luat conform modului de utilizare din prospect, nu prezinta reactii adverse cunoscute (precum manifestari nedorite la nivel gastrointestinal, hepatic, cardiovascular, circulator sau renal), nu provoaca somnolenta, moleseala sau dependenta.
 • Este permis diabeticilor, cardiacilor, persoanelor care iau anticoagulante etc.
 • Conceput si fabricat in Canada, respectand standardele GMP (Good Manufacturing Practice) – garantia calitatii.

RoboFlex™ este un supliment alimentar in special pentru coloana vertebrala si spate, conceput si fabricat in Canada, testat stiintific, care, prin componentele sale, are un efect linistitor asupra sistemului nervos (Hamei), ajuta la functionarea normala a acestuia (vitamina B6, vitamina C), contribuie la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a oaselor, cartilajelor, contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si la reducerea oboselii si extenuarii (vitamina C), contribuie la absorbtia/utilizarea normala a calciului si fosforului, la mentinerea sanatatii sistemului osos si a functiei normale a sistemului muscular (vitamina D) si are efecte benefice in caz de oboseala, prin stimularea metabolismului (Aloe).

Formula unica IBUcell™ din RoboFlex™ contine urmatoarele substante active:

 1. Perluxan™ - extract standardizat, brevetat, din conuri de hamei cu mecanisme multiple de actiune bazate pe acizi alfa si izo-alfa (minimum 30% din extract). Este un extract derivat din surse naturale, cu o biodisponibilitate (absorbtie) ridicata, bine tolerat de organism, fara a avea efecte adverse cunoscute la nivel gastrointestinal sau cardiovasular. Poate avea un efect mentinut de pana la 9 ore. Spre deosebire de alte extracte din conuri de hamei, Perluxan™ nu contine substante hipnotice sau fitoestrogeni. Mai mult decat atat, Perluxan™ detine certificare GRAS (“Generally Recognized As Safe” – General Recunoscut ca fiind Sigur – notificare emisa de catre expertii FDA din SUA, care certifica o anumita substanta alimentara ca fiind 100% sigura pentru consumul uman). In ultimul deceniu, au fost realizate cercetari clinice in extenso, atat in vitro, cat si in vivo, pentru a proba eficacitatea naturala a Perluxan™-ului (vezi rubrica „Studii”). Este in continuare subiectul a mai multor cercetari stiintifice si studii clinice. Conform unei mentiuni aprobate de DSHEA (Dietary Supplement Health and Education Act) din SUA, ”doza zilnica de Perluxan™ poate permite reducerea temporara a unui disconfort minor” [65 Fed. Reg. 1000, 1030, Jan. 6, 2000]. Perluxan™ este subiectul a numeroase brevete internationale. Informatii detaliate se pot vizualiza accesand http://hermes-consilium.com/portfolio/perluxan/
 2. Vitamina C - contribuie la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a sistemului osos, a ligamentelor si a pielii; contribuie la functionarea normala a sistemului nervos.
 3. Vitamina B6 - contribuie la functionarea normala a sistemului nervos.
 4. Vitamina D - contribuie la mentinerea functiei normale a sistemului muscular.
 5. QMatrix® ACTIValoe® standardizat la minimum 10% polizaharide – extract superconcentrat din Aloe vera fabricat de Aloecorp Inc. - liderul mondial de extracte de calitate superioara din Aloe vera.

RoboFlex™ este recomandat:

 • pentru normalizarea activitatii musculare, in special la nivelul coloanei vertebrale si spatelui;
 • pentru normalizarea activitatii nervoase, in special la nivelul coloanei vertebrale si spatelui;
 • in cazul flexibilitatii reduse la acest nivel;
 • persoanelor cu contractii musculare la nivelul coloanei vertebrale si spatelui;
 • persoanelor care au o viata sedentara, care stau mult in fata calculatorului etc. si astfel se confrunta cu disfunctionalitati la nivelul coloanei vertebrale si spatelui;
 • persoanelor sanatoase, persoanelor cu nevoie ridicata de absorbtie a vitaminelor C, B6, D.

Pentru o eficacitate sporita si obtinerea unui efect consolidat pe o durata indelungata, este recomandat ca RoboFlex™ sa fie luat in asociere cu Celadrin™ Extract Forte si/sau Celadrin™ Unguent Forte.