Comanda acum (L-V: 09:00-18:00): 0724 582 769 | 021 425 86 87 - sau - Comanda acum online

Testimoniale Ce spun clientii despre RoboFlex™

«Inainte aveam foarte multe probleme cu coloana si pe, langa dureri foarte mari, aveam ameteli si imi pierdeam echilibru. Dimineata cand ma trezeam, trebuia sa ma sprijin de pereti, altfel cadeam din cauza acestor ameteli, dar cadeam si in timpul zilei odata ce ma luau. Am cazut si pe drum in oraș ca sa intelegeti cat de grav a fost. Dar de acum 2 luni, am inceput sa iau Celanext si Roboflex si nu mai am aceste probleme grave, ametelile au scazut si ca intesnistate si ca frecventa, s-au redus si durerile de coloana. Este mult mai bine, asa ca o sa continui cu acest tratament.»

Nistor Ioana, Bucuresti, 71 ani

«Nici un doctor de pana acum la care am mers nu m-a pus pe picioare in 2 saptamani. Niciodata nu am simtit imbunatatiri atat de vizibile si asa de rapid ca acum cu Celanext si Roboflex. Am 116 kg si iau 2 Celanext si 2 Roboflex pe zi, conform schemei recomandate de dl dr Cristian Barbulescu.»

Vaduva Marin, Bucuresti, 78 ani

«Domnule doctor, va stiu de 7 ani. In urma unui accident pe care l-am avut dupa care am ramas cu multe urmari (coloana mi-a fost facuta bucatele), am pus mana pe telefon si v-am sunat. Folosesc de 7 ani Celadrin si Roboflex si am renascut in perioada acesta. Nu am facut nici o pauza si uneori am adaugat si Colafast. E puțin spus ca va multumesc, pentru ca pot acum sa am o viata decenta.»

Herbei Cornel, 56 ani

«Buna ziua, ma numesc P.V. din Calarasi si doresc sa va impartasesc din experienta folosirii produselor promovate si comercializate de catre firma Goog Days. Astfel – foloseam zilnic, cu foarte bune rezultate, Q10 Dual de intreaga familie(in special eu si sotul meu, pentru ca ne tratam cu statine ptr. colesterol), Inocell - am folosit ptr. protectia ficatului. Eu aveam o durere cumplita de coloana vertebrala, in zona lombara de nu puteam sa stau culcata pe spate, timp de 2 luni (folosind de toate... fara rezultat), am inceput sa folosesc Roboflex asociat cu Celadrin caps. si unguient si asa cum scrie in prospect – in a- 5-a zi durerea se ameliorase si in a-7-a zi, aproape cedase complet. Am urmat tratamentul 3 luni (conforlm prospectului, chiar daca nu ma mai durea).Pe cine aud ca are dureri osteo-articulare le dau exemplu si sugestie, acum folosim doar la nevoie. Este o relatare sincera, aproape cu lux de amanunte, sperand sa fie de folos si altor persoane cu probleme de sanatate dar si ptr. a preveni complicatiile in urma tratamentelor medicamentoase.
Multumesc, Good Days, o zi buna ..... Cu consideratie, P.V.»

P.V., Calarasi

«Ma numesc Badila Viorel, am 62 de ani, problema cu care m-am confruntat a fost cu articulatiile, aveam niste dureri insuportabile la maini si mi se umflau degetele, nu puteam sa lucrez, nu puteam sa fac absolut nimic. Uitandu-ma la televizor am vazut reclama cu suplimentul alimentar Celadrin si Roboflex. Am facut comanda si pentru Celadrin si pentru Roboflex, pe 3 luni de zile, am inceput tratamentul. La cateva zile a inceput sa se observe o imbunatatire a situatiei articulatiilor, si am zis “Doamne, asta e norocul meu!”. Sincer nu ai cum sa stai aici la tara si asta m-a determinat sa iau Celadrin si Roboflex, pentru ca fiind atmosfera asta, iacata, aici trebuie sa muncesti, daca nu muncesti, se darama totul. Pana atunci nu puteam sa fac mai nimic pe afara, prin gradina, ca trebuia sa tin ceva, sa iau o sapa, si nici o galeata de apa nu puteam sa aduc aproape, si luand aceste suplimente alimentare deja am inceput sa ma misc, sa fac treaba in jurul casei. Eu am lucrat foarte multi ani numai cu mainile in apa. Asa mi s-au umflat articulatiile, am lucrat cu mainile, iarna, vara, mai ales pe vremea lui raposatu iarna la schimbul 3 n-aveam caldura, asa era apa rece la masini si azi asa, maine asa si uite ca a trecut. Si acum ca am iesit la pensie am inceput sa am problem. Am terminat cele 3 luni de zile, nu am mai avut probleme si acum urmeaza sa fac o pauza si sa reincep iar un tratament de 3 luni de zile cu Celadrin si Roboflex. Multumesc producatorilor ca m-au scutit de o suferinta groaznica. Pot sa lucrez, pot sa cant si la instrumente acum. Am avut probleme si cu coloana, nu puteam sa ma deplasez, mergeam mai stramb, am luat si Roboflex si cum am luat Roboflex, nu am mai avut probleme cu coloana. Iar ii sfatuiesc pe toti oamenii care sufera sau au dureri de coloana, sa ia acest Roboflex, ca e un supliment alimentar extraordinar. La cateva zile dupa ce incepi tratamentul se si vede o imbunatatire a situatiei. Pot sa lucrez foarte relaxat, chiar pot sa fac si sa ridic mai mult greutati, nu mai am probleme. Am incercat si uite ca a dat rezultate.»

Dl Badila Viorel, 62 ani, Adunati

1 2