Comanda acum (L-V: 09:00-18:00): 0724 582 769 | 021 425 86 87 - sau - Comanda acum online

Testimoniale Ce spun clientii despre RoboFlex™

«DRAGII MEI PRIETENI, EU VĂ SPUN CU MÂNA PE INIMĂ, CA MĂ SIMT FOARTE BINE CU ACESTE SUPLIMENTE, LE IAU DE 3 ANI, CU PAUZE, AM LUAT ȘI ALTE SUPLIMENTE, DAR CELADRIN, ROBOFLEX,,CARTIMIX ȘI,COLAFAST, SUNT MINUNATE. ACUM LE IAU PENTRU ÎNTREȚINERE. MULTĂ SĂNĂTATE ȘI VĂ RECOMAND CU TOATĂ ÎNCREDEREA!»

MARIA MI.

«V-am vorbit urât la telefon prima dată, nu am crezut în produsele voastre, v-am făcut escroci. Dar durerile din zona cervicală erau mult prea mari, așa că am luat de încercare Celanext și Roboflex. Vă rog să mă iertați din suflet pentru obrăznicia de care am dat dovadă. Produsele sunt excepțional de bune și am simți efecte notabile la cervicală după 3 zile. Acum sunt bine. Mulțumesc! »

Dinu C. Craiova 48 ani

«In ultimii ani am facut 5 injectii cu acid hialuronic si nu au avut efect nici la picioare, nici la coloana. Cu Celanext si Roboflex după 2 saptamani am inceput sa ma ridic mult mai usor si sa nu mai am dureri la genunchi. Eu am 70 ani si sunt si insotitoare pentru sot care este nedpalasabil si trebuie sa-l ridic si sa-l ingrijesc tot timpul. A inceput si baiatul sa foloseasca de 10 zile Celanext si Roboflex si nu il mai supara asa tare spatele. La greutatea lui de 135kg ia 2 capsule Celanext si 2 capsule Roboflex pe zi si se simte din ce in ce mai bine pe zi ce trece.»

L. Cornelia 75 ani Stefanesti

«Am fost asistent veterinar intr-un complex industrial si, prin natura profesiei, a trebuit sa urc si sa cobor de zeci de ori zi de zi pentru vaccinari si alte situatii de urgente. Picioarele si coloana ma dureau foarte mult. La recomandarea unui doctor am inceput sa iau Celadrin si Roboflex acum 3 luni si ma simt mult mai bine. Sa va dea Dumnezeu viata lunga si sanatate! »

Cretu. E. 63 ani Dambovita.

«De 1 an si 7 luni mergeam cu bastonul peste tot, in curte, la baie, la biserica. Nu puteam sa fac mai nimc fara baston. Am inceput sa fac cura cu Celadrin si Cartimix acum 6 luni si dupa 2 luni si jumatate am putut sa las bastonul in casa, apoi am putut merge fara el si pe afara ca sa imi fac treburile. Doar cand merg la oraș, il iau. De 2 luni am adaugat si Roboflex si am observat ca nu mai intepeneste nici spatele si pot merge mai dreapta. »

Elena D Iezer 69 ani

1 2 3